Blogs
Verjaardag

DIRTY THIRTY

DIRTY THIRTY

Op weg naar dirty thirty!

Ken je iemand die bijna dertig wordt of word je zelf bijna dertig? Dan is het tijd voor een feestje! We verlaten de jaren van jeugdigheid en chaos en stappen het volwassen leven in. Deze leeftijd mag natuurlijk niet overgeslagen worden en dat weten wij met Fissaly al te goed. Ben je op zoek naar tips voor de juiste decoratie? Dan zit je hier aan het juiste adres!

VAN TWENTIES NAAR DIRTY THIRTY

Voor veel mensen is de dertig aantikken een teken van ‘het volwassen leven ingaan’. In je twenties ben je nog jong en wil je heel de wereld ontdekken. Rond je dertigste wil je misschien toch iets meer stabiliteit. Veel mensen maken een bucketlist met alles wat ze nog gedaan willen hebben voor de dertig. Heb jij nog wensen? En hoe kijk je terug naar de afgelopen dertig jaar?

TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Of je nou zelf je dertigste verjaardag organiseert of dat iemand anders dit voor je doet, het is altijd leuk om uit te pakken! Met Fissaly hebben wij verschillende verjaardagspakketten speciaal voor onze bijna dertigers.

Zo hebben wij een prachtig zwart-goud pakket. In deze set zitten verschillende slingers, ballonnen en pompons. Niet te missen is de grote gouden 30! Deze verjaardag vraagt niemand hoe oud je bent geworden. Naast de versiering zitten er ook nog cupcake toppers, photobooth props en een sjerp in. Laat het feestje maar beginnen!

Past zwart goud niet bij jou? Misschien is dan het rosé gouden pakket wel iets voor jou! In deze set zitten meer dan genoeg ballonnen, pompons en slingers om heel jouw ruimte te versieren. Daarnaast bevat deze set ook twee prachtige rosé gouden gordijnen, photobooth props en een folie champagne fles. Deze attributen zijn ideaal voor het maken van leuke foto’s!

Organiseer je wel een feest maar wil jij niet van de daken schreeuwen dat de leeftijd 30 is? Organiseer een leuk thema feest of bijvoorbeeld een champagne feest. Schenk heel de avond champagne en maak een champagne toren met deze leuke set. Deze set is compleet met champagne folieballonnen, slingers, waaiers, pompons en meer dan genoeg ballonnen om je hele woonkamer te vullen.

Naast onze complete 30 jaar sets en deze champagne set hebben wij ook algemene verjaardagsets in de kleuren: zwart/goud, rosé goud, groen, multikleur en nog veel meer.

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Klik op de link voor het hele overzicht.

LEUKE DIY’S

Zoek niet langer naar originele ideeën voor het versieren van je feest. Wij hebben hier vijf leuke DIY’s!

1. Dertig ballonnen

We hebben weer een leuke DIY met foto’s! Hang dertig ballonnen aan het plafond met lijmpuntjes en hang hier een lint aan. Aan het uiteinde van het lint hang je een foto. Dit doe je met dertig ballonnen. Nu hangt heel je ruimte vol met dertig mooie herinneringen van de afgelopen jaren.

2. 30 dingen die we leuk vinden aan….

Dit is leuk om te doen op het feestje. Zet een bord neer met de tekst ’30 dingen die we leuk vinden aan…’ Leg naast dit bord lege papiertjes en pennen. Het is nu aan de gasten om dertig dingen op te schrijven die ze leuk vinden aan de jarige. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke eigenschappen of aan herinneringen die jullie samen hebben meegemaakt. Aan het einde van het feest heeft de jarige een prachtig bord vol met berichten.

3. Dertig jaar in ballonnen!

Laat iedereen meteen zien dat er iemand dertig is geworden door op de muur ballonnen te hangen in het getal dertig. Gebruik onze losse ballonnensets zodat je nog genoeg ballonnen over hebt om de rest van de ruimte te versieren. Onze ballonnensets komen in verschillende kleuren.

4. Discobal

Om je eigen ‘roaring twenties’ goed af te sluiten heb je wel een discobal nodig. Deze kan je zelf heel gemakkelijk maken. Pak een van onze lampionnen en vouw deze open. Pak wat oude cd’s en knip deze kapot. Knip ze zo dat het allemaal kleine vierkantjes zijn. Deze vierkantjes ga je rij voor rij dicht naast elkaar plakken totdat de gehele lampion gevuld is. Geen cd’s in huis? Smeer dan doorzichtige lijm op de lampion en bestrooi hem met zilveren glitter. Dit kan je met meerdere lampions doen voor een extra leuk effect!

5. De jarige altijd op de foto!

Je wilt natuurlijk je dertigste verjaardag wel goed vastleggen. Dan kan een photobooth natuurlijk niet ontbreken. Zet zelf een leuk hoekje op met onze versiering. Ook kan je onze photobooth props gebruiken voor grappige foto’s. Een extraatje wat je hier kan toevoegen is dat je het hoofd van de jarige uitprint en ook op een stokje plakt. Knip de mond en de pupillen eruit en zo heb je een unieke photobooth prop! Hoe vaak staat de jarige nu op de foto?

DE HAPJES

Op een feest horen hapjes en drankjes. We zullen je een paar tips geven wat jij kan serveren op je feest.

1. Taart

Wie jarig is trakteert op taart! Koop of bak op tijd een taart die jij lekker vindt. Zorg wel dat er genoeg is voor iedereen. Versier je taart met leuke taart en cake toppers. Gelukkig zitten er in onze 30-jarige set genoeg toppers voor je feest!

2. Borrelplank

Bereidt een lekkere borrelplank met allemaal verschillende snacks. Denk hierbij aan fruit, crackers, dipjes, etc. Een leuke extra tip is om een borrelplank te maken in de vorm van het nummer 30.

3. Entree shotje

Een goed begin is het halve werk! Daarom is het een leuk idee om iedereen bij binnenkomst een entree shotje te geven (behalve als ze moeten rijden natuurlijk). Kies een shotsmaak naar keuze en laat het feest maar beginnen! Of ga terug naar je roots met je favoriete drankje van jouw uitgaanstijd!

ACTIVITEITEN

Maak je verjaardag net iets specialer door leuke activiteiten te doen!

  • Houdt een spelletjesavond.
  • Maak cocktails.
  • Bereidt een diner voor.
  • Ga een avond uit.
  • Een avond vol drankspelletjes.

Met al deze tips ben je zeker voorbereidt op het organiseren van een dertigers feest. Maak er een onvergetelijke dag van! En vergeet niet; je bent zo oud als dat je je voelt ;).

TIP: Moet jij een feest organiseren maar weet je niet waar je moet beginnen? Lees dan onze party checklist blog!

Volgende lezen

MOEDERDAG
PARTY CHECKLIST

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.