Info & Tips
Video Instructies

Hoe gebruik en hergebruik je een papieren lampion?

VIDEO INSTRUCTIES

Ontdek in onze instructievideo hoe je op een eenvoudige manier een papieren lampion kunt gebruiken en hergebruiken voor je feestdecoraties. Leer praktische stappen en handige tips die je zullen helpen om keer op keer je gasten te verrassen met prachtige decoratie. Laten we samen aan de slag gaan en je feestversieringen naar een hoger niveau tillen!

TIPS EN TRICKS

Uitklappen en invouwen

Behandel de lampionnen voorzichtig, vooral tijdens het uitvouwen en ophangen. Het papieren materiaal is dun, zodat het licht door laat, en kan gemakkelijk scheuren als het te ruw wordt behandeld. Vouw de lampionnen na gebruik weer voorzichtig op en bewaar ze in de bewaardoos van Fissaly. Dit helpt om ze te beschermen tegen beschadiging en vocht.

Grootte en kleuren variëren

Varieer in grootte voor een dynamischere uitstraling. Combineer kleine en grote lampionnen voor een interessant visueel effect. Kies kleuren die passen bij het thema of de sfeer van je evenement. Je kunt ook verschillende tinten van dezelfde kleur gebruiken voor een gelaagd effect.


Verlichting toevoegen en buiten ophangen

Voeg LED verlichting toe aan de lampionnen voor een zachte en warme gloed. Dit voegt een magische sfeer toe aan elke gelegenheid, vooral 's avonds. Gebruik nooit kaarsen als verlichting in de lampionnen. Als je de lampionnen buiten wilt ophangen, doe dit alleen bij zomers, droog weer zodat de lampionnen niet vergaan in de regen of wind. 

Volgende lezen

Uitklappen van een papieren waaier.
Ballonnenboog

EXTRA INFORMATIE

TIPS & EXTRA'S

Ontdek handige tips en extra's om je feest naar een hoger niveau te tillen! Laat je inspireren en maak van elk moment een onvergetelijke ervaring.

VRAGEN OF HULP NODIG?

STUUR ONS EEN BERICHTJE