WELKOM BIJ FISSALY

FEEST VIEREN MET EEN VLEUGJE MAGIE

Al sinds 2018 betovert Fissaly de wereld van feestdecoraties met betoverende creaties om van elk moment een sprookje maken. Fissaly is geboren uit de dromen en verlangens van een groep gepassioneerde zielen die geloven in de kracht van feesten als een betoverende reis.

Onze missie is om jou te voorzien van betoverende decoraties, zodat elk feest een onvergetelijk avontuur wordt. Bij Fissaly hoef je niet te zoeken naar magie; het is er al!

ONZE BETOVERENDE BELOFTE, geniet van het feestje.

Fissaly staat voor 100% magie, 0% zorgen. Wij streven ernaar om jou de beste en meest unieke feestdecoraties te bieden die je nergens anders zult vinden. Elk product wordt met liefde en zorg geselecteerd, zodat jij je volledig kunt richten op het vieren van de meest bijzondere momenten in het leven.

Magisch & verrassend

Betoverende feestdecoraties creëren een unieke sfeer vol magie. Fissaly verrast met details die elk moment speciaal maken.

Klantgericht & Behulpzaam

Fissaly staat voor klantgerichtheid en behulpzaamheid. Luisterend naar jouw wensen, maken we je feestdecoraties perfect.

Toegankelijk & Makkelijk

Fissaly maakt feestdecoraties toegankelijk en eenvoudig. Ontdek het gemak van moeiteloos feestvieren met onze decoratiesets.

We wensen je een leven vol gekoesterde herinneringen, vrolijke vieringen en eindeloze momenten van geluk toe!

HET ONTSTAAN VAN FISSALY

Fissaly ontstond in 2018, gedreven door de wens om van elk moment een feest te maken. Het was een opwindende start van iets nieuws, een vonk die uitgroeide tot het kloppende hart van onze feestelijke decoratie pakketten.

ONZE MISSIE VOOR IEDER FEESTJE

Fissaly inspireert en ontzorgt met hoogwaardige, unieke decoratie sets. Onze missie is om feesten moeiteloos en onvergetelijk te maken. Feestjes met Fissaly maken van elk moment iets bijzonders!

EEN TOEKOMST VOL ONVERGETELIJKE FEESTEN

Bij Fissaly dromen we ervan dat iedereen schitterende feesten creëert. Met Fissaly geniet je van onvergetelijke momenten. We hopen dat elk feestje straalt met vreugde en dat de mooiste herinneringen gekoesterd worden.

VACATURES

WERKEN BIJ FISSALY

Bij Fissaly geloven we in het bouwen van een team van enthousiaste en gedreven mensen die samen streven naar succes. We bieden een inspirerende en energieke werkomgeving waar je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen.

Bekijk onze vacaturepagina voor mogelijke kansen binnen ons energieke team!

Bekijk vacatures
ONZE DUURZAME DROOM

WAT WE DOEN OM ONZE DUURZAME DOELEN TE BEHALEN.

Lees verder
DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

We zijn op weg om een duurzamer merk te worden met veel herbruikbare producten, biologisch afbreekbare ballonnen en duurzame inkoop van onze verpakkingen en producten.