VERSIE 1.0 - 25-03-2024

INFORMATIE OVER RETOURNEREN

Bij Fissaly streven we ernaar om je de beste producten en service te bieden. Hier is hoe ons retourproces werkt, inclusief informatie over geopende feestpakketten en gebruikte artikelen.

RETOURPORTAAL

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25-03-2024.

Retourbeleid

Bij Fissaly streven we ernaar om jou de allerbeste feestproducten en service te bieden. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal in de feeststemming bent met je aankoop. Geen zorgen, want ons retourbeleid staat klaar om je te helpen. Om ervoor te zorgen dat het retourproces net zo soepel verloopt als een dans op je favoriete feestnummer, hebben we enkele feestelijke voorwaarden:

RETOURTERMIJN

Je kunt een artikel retourneren binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Retouraanvragen die na deze periode worden ingediend, kunnen niet worden geaccepteerd.

ARTIKELCONDITIE

Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling, moet het product ongebruikt zijn, in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen en in de originele verpakking zitten. Artikelen die tekenen van gebruik vertonen, kunnen niet worden geretourneerd.

UITZONDERINGEN
Cadeaubonnen en producten die je hebt gescoord tijdens de uitverkoop, laten we even buiten de danscirkel van terugbetaling.

GEOPENDE FEESTPAKKETTEN
Bij Fissaly snappen we dat feestpakketten een sneak peek nodig hebben voordat het echte feest begint. Als je een geopend feestpakket wilt retourneren, houd er dan rekening mee dat:

  • Het feestpakket kan alleen compleet worden geretourneerd.
  • Gebruikte artikelen (bijvoorbeeld (folie)ballonnen) kunnen niet worden geretourneerd.
  • Zorg ervoor dat de originele verpakking van het feestpakket niet beschadigd is.

RETOURAANVRAAG

Gebruik ons retourportaal voor een gestroomlijnde aanvraag. Hier kun je het bestelnummer en de reden van retour opgeven.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten voor retournering zijn voor eigen rekening, tenzij het artikel defect is of er een fout is gemaakt bij verzending.

Terugzending

Zorg ervoor dat je de producten binnen een termijn van 14 dagen na het indienen van je retourmelding terugstuurt.

Goedkeuring en Terugbetaling

Na goedkeuring wordt de terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt en teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode.

Contact

Als je nog verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres service@fissaly.com. We staan klaar om je te helpen!