Blogs
Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

Op weg naar duurzame feestdecoratie met Fissaly!

Met onze milieubewuste natuurlijk latex ballonnen en herbruikbare decoratiesets kun je niet alleen een geweldig feest geven, maar ook een positieve bijdrage leveren aan het behoud van onze planeet.Kies voor duurzaamheid en vier feest op een bewuste manier.

Fissaly voor complete feest decoratie sets

ONZE MISSIE

Bij Fissaly hebben we een missie: onze klanten voorzien van een compleet pakket met de beste en leukste decoratie die je nodig hebt om een fantastisch feest te organiseren. We hebben een breed assortiment aan producten en staan bekend om onze hoge kwaliteit, unieke ontwerpen en uitstekende service. Laat ons bijdragen aan het maken van onvergetelijke herinneringen!

Fissaly gebruikt biologisch afbreekbare ballonnen

LATEX VS BIOLOGISCH AFBREEKBAAR LATEX

Een van de manieren hoe we ons inzetten voor duurzaamheid is het vervangen van de schadelijke latex ballonnen door biologisch afbreekbare ballonnen gemaakt van natuurlijk latex. In tegenstelling tot de traditionele plastic latex ballon vergaan onze ballonnen in de natuur in de loop van tijd. 

Wat gebeurt er als een ballon per ongeluk in de natuur terecht komt? Biologisch afbreekbare ballonnen zullen langzaam vergaan. Dit duurt enkele jaren en hangt erg af van de natuurlijke omstandigheden. Natuurlijke latex ballonnen hebben een vergelijkbare afbraaktijd als een eikenblad. Maar vergis je niet! Tot een balloon compleet is vergaan zijn de stukken ballon nog steeds gevaarlijk voor dieren. 

Fissaly gebruikt biologisch afbreekbare ballonnen

HOE WORDEN ONZE BALLONNEN GEMAAKT?

Het hoofd ingrediënt voor onze ballonnen is natuurlijk latex. Dit wordt geoogst/ getapt van een rubberboom. Aan de latex worden niet-giftige kleurstoffen toegevoegd. Het natuurlijk latex wordt door middel van mallen gevormd tot ballonnen. De ballonnen worden gedroogd, gecoat, gewassen, getest en ingepakt. Ballonnen kun je het beste binnen een jaar na aankoop gebruiken. 

Rubberbomen worden beschermd tegen ontbossing en worden niet gekapt en ook niet geschaad door de oogst van natuurlijk latex. 

Duurzame decoratie

DUURZAAM DOOR HERGEBRUIK

Bij Fissaly geloven we in het minimaliseren van afval en het bevorderen van hergebruik. Daarom bestaat onze decoratiesets voor 60% uit herbruikbare producten. We willen dat je niet alleen een geweldig feest hebt, maar ook dat je de decoraties keer op keer kunt gebruiken voor toekomstige vieringen.

Onze decoratiesets worden geleverd in een verpakking die speciaal is ontworpen voor gemakkelijke opslag van de herbruikbare decoraties. We begrijpen dat opbergruimte een kostbaar goed is, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze verpakking compact is. Daarnaast is onze verpakking gemaakt van FSC-gecertificeerd papier.

Het belang van duurzaam feestvieren

HET BELANG VAN DUURZAAM FEEST VIEREN

Duurzaam feesten gaat verder dan alleen het gebruik van milieuvriendelijke decoraties. Het gaat ook om het maken van bewuste keuzes. Zo laten we onze klanten ook weten wat zij kunnen doen om de wereld te helpen. Zo adviseren wij tegen het loslaten van ballonnen en hebben wij nog veel meer tips in onze gebruiksaanwijzing!

Onze duurzame droom

ONZE DUURZAME DROOM

Bij Fissaly geloven we dat feestvieren en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Met onze natuurlijke latex ballonnen, papieren confetti, herbruikbare decoratie en duurzame materialen hebben we de eerste stap gezet. Laten we samen een positieve impact maken en een steentje bijdragen! Benieuwd wat wij nog meer van plan zijn? Houdt dan de socials goed in de gaten. 

Volgende lezen

SWEET 16
JUBILEUM

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.