Info & Tips
Video Instructies

Hoe maak je een ballonnenboog met het ballonboog lint?

VIDEO INSTRUCTIES

Hier vind je de instructievideo van een betoverende ballonnenboog met ons handige ballonbooglint. Ontdek eenvoudige stappen en praktische tips die je zullen helpen om moeiteloos een feestelijke boog te maken die elke gelegenheid verfraait. Laten we samen aan de slag gaan en je feestdecoraties naar nieuwe hoogten tillen!

  

Tips & Tricks om een fantastische boog te maken

Blaas ballonnen nooit te groot op

Onopgeblazen ballonnen zijn donkerder van kleur. Het is belangrijk om ballonnen altijd voor 80-90 procent op te blazen voor de juiste vorm, kleur en duurzaamheid. Als je ze tot 100% opblaast, loop je het risico dat ze knappen en dat de ballon lichter of transparanter wordt. 

 

Gebruik van knoopsgatenlint

Knoopsgatenlint is lint met verschillende gaten waarin je de knoopjes van de ballonnen vastzet. 

 

Opvullen van de boog met lijmpuntjes en ballonnen

Gebruik lijmpuntjes om ballonnen op de open plekken van het lint te plakken.

 

Wissel af met vorm en kleur

Maak een gevarieerde ballonnenboog door te spelen met verschillende kleuren en formaten ballonnen. Bekijk onze ballonnenboog sets voor een assortiment met diverse maten.

 

Wees creatief met het ontwerp

Naast een standaard boog zijn er tal van andere ontwerpen mogelijk, zoals een slinger, verticale boog, S-vormige slinger en meer.

Voeg confetti ballonnen toe voor een unieke uitstraling

Blaas confettiballonnen nooit met de mond op, maar gebruik een (elektrische) ballonnenpomp om condensvorming te voorkomen. Statische confetti creëer je door met een droge doek over de ballon te wrijven, waardoor de confetti gelijkmatig verdeeld wordt.

 

Maak gebruik van ballonpilaren, ballonnenbogen en balloncirkels

Maak het jezelf gemakkelijk door een ballonnenbooglint te gebruiken en deze om standaarden te draaien. Of hang de ballonnenboog op met ophanghaken en lint voor een uniek ontwerp in een handomdraai!

Volgende lezen

Ballonnenboog
HOE WERKT DE ELEKTRISCHE BALLONNEN POMP?

EXTRA INFORMATIE

TIPS & EXTRA'S

Ontdek handige tips en extra's om je feest naar een hoger niveau te tillen! Laat je inspireren en maak van elk moment een onvergetelijke ervaring.

VRAGEN OF HULP NODIG?

STUUR ONS EEN BERICHTJE