Blogs
EK Voetbal

EK VOETBAL

EK VOETBAL

Oranje gaat voor goud!

Haal de Nederlandse vlaggen maar uit de kast, want we gaan de oranje leeuwen weer aanmoedigen! Op 16 juni begint het EK in Duitsland. Op die dag wordt onze aftrap wedstrijd gespeeld tussen Nederland en Polen.

 

NEDERLAND IN HET EK

Hoe doet ons kleine kikkerlandje het in de wereld van het voetbal? Zijn wij ooit europees kampioen geworden? Het antwoord hierop is JA. In 1988 zijn we kampioen geworden. Notabene speelde ze in 1988 ook in Duitsland. Des te beter is het vooruitzicht van het EK 2024.

Schrijf de komende datums alvast in je agenda! Want deze wedstrijden wil je niet missen:

16 juni om 15:00 speelt NL tegen Polen
21 juni om 21:00 speelt NL tegen Frankrijk
25 juni om 18:00 speelt NL tegen Oostenrijk

Denk jij dat Nederland door gaat naar de achtste finales?

KIJK HET EK IN STIJL!

Heb jij de Nederlandse vlag al bij sommige huizen zien hangen? Veel Nederlanders houden ervan om hun huis te versieren in de kleuren van Nederland om zo de oranje leeuwen aan te moedigen. Met Fissaly hebben wij speciaal voor onze voetbalsupporters prachtige EK decoratie sets samengesteld. Kijk bijvoorbeeld naar ons Nederland decoratie pakket! Denk hierbij aan ballonnen, pompons, vlaggetjes, dwarrelende slingers en linten in de kleuren oranje, rood, wit en blauw! Ook bevat dit pakket meerdere Nederlandse vlaggetjes en cake toppers. Benieuwd naar ons pakket? Neem een kijkje hier.

Dit jaar komen we ook voor het eerst met een EK-pakket! Een pakket dat echt schreeuwt HUP HOLLAND HUP. Met dit pakket ben jij helemaal voorbereid om je support te laten zien aan het Nederlands elftal!

Hou je meer van één kleur? En is dat toevallig oranje? Dan hebben wij speciaal voor jou het Oranje feestpakket! In dit pakket hebben wij prachtige ballonnen, slingers, vlaggetjes en waaiers in de kleur oranje!

Ben je van plan de mooist versierde straat van Nederland te worden? Dan zal je vast blij zijn met onze oranje vlaggenlijn van 100 meter! Roep alle buren bij elkaar, en versier de hele straat met gekleurde vlaggetjes!

Weet je wat nog leuker is? Je kan het meeste van onze decoratie hergebruiken! Zo kan je de woonkamer weer versieren op bijvoorbeeld Koningsdag of het pakket bewaren voor het volgende EK of WK.

WIE NIET WAAGT, WIE NIET WINT

Een bekende activiteit tijdens het EK is…. POULEN! Daag je vrienden of collega’s uit en ga met elkaar de strijd aan!

Hoe werkt dat poulen? Tijdens poulen zit jij met meerdere mensen in een poule. Je vult in wat jij denkt dat de uitslagen worden van alle EK wedstrijden. Zo ga je door tot de finales. Iedereen doet zijn best om de wedstrijd uitslagen zo goed mogelijk te voorspellen. Degene die het meeste goed heeft wint.

Wil je zelf een poule starten? Op deze websites kan je gratis een poule aanmaken voor jou en je vrienden!

Scorito
Intikkertje

EEN VOETBAL VERJAARDAGSFEEST!

Is jouw kind ook zo’n voetbalfanaat en binnenkort jarig? Dan hebben wij het perfecte voetbal feestpakket voor jullie! Met Fissaly hebben wij speciaal voor onze kleine voetbalsupporters een set samengesteld die het feestje compleet maakt! In onze voetbal decoratie set vind je onder andere zes XL-voetbal folie ballonnen, pompons, taart- en cake toppers en veel ballonnen! Zo scoor jij het leukste feest voor je kind!

SCOOR HOOG MET DE HAPJES!

Ben jij klaar met de standaard borrelnootjes, paprikachips en bitterballen? Dan hebben wij hier wat originele ideeën voor hapjes die je kan serveren tijdens het kijken van het EK! Ben jij een zoetekauw en hou jij ervan om de tafel te vullen met zoete hapjes? Denk dan eens aan oranje cake-pops en tompoucen. Hou je meer van hartige snacks op tafel? Denk dan eens aan nacho’s met oranje dip of aan toastjes met zalm. Ben je op de gezonde route, dan zijn misschien wortels met hummus of tulpen prikkertjes van kaas, komkommer, wortel en tomaat een aanrader! Kijk hieronder voor meer inspiratie

Zijn jullie al goed opgewarmd voor het EK? Wij in ieder geval wel! Neem gerust nog een kijkje op onze site en laten we dit jaar de oranje leeuwen weer veel succes wensen op het EK. Met Fissaly word je zelf een kampioen in versieren!

Volgende lezen

KONINGSDAG

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.