Blogs

JUBILEUM

JUBILEUM

Een jubileum dat groots gevierd mag worden! 25 jaar getrouwd en 50 jaar getrouwd

Gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum! Het is een geweldige prestatie om zoveel jaren samen door te brengen en nog steeds van elkaar te houden. Dat moet gevierd worden!

ALLE BRUILOFTSJAREN MET BIJBEHOREND MATERIAAL

Alle huwelijksjubileums verdienen het om gevierd te worden. Maar wist je ook dat alle jubilea de naam hebben van een bepaald materiaal? Wij hebben alle huwelijksjubilea op een rijtje gezet zodat het voor jou duidelijk is in welk thema jij dit jaar je jubileum kan vieren!

1 Jaar: Katoen 8 Jaar: Brons 30 Jaar: Parelmoer 65 Jaar: Briljant
2 Jaar: Papier 9 Jaar: Aardewerk 35 Jaar: Koraal 70 Jaar: Platina
3 Jaar: Leer 10 Jaar: Tin 40 Jaar: Robijn 75 Jaar: Albast
4 Jaar: Zijde 12,5 Jaar: Koper 45 Jaar: Saffier 80 Jaar: Eik
5 Jaar: Hout 15 Jaar: Kristal 50 Jaar: GOUD 90 Jaar: Graniet
6 Jaar: IJzer 20 Jaar: Porselein 55 Jaar: Smaragd  
7 Jaar: Wol 25 Jaar: ZILVER 60 Jaar: Diamant  

CHEERS TO MORE YEARS!

Al die jaren samen moet gevierd worden! Daarom pakken we bij Fissaly groots uit met onze jubileum decoratiesets. We hebben speciaal voor het 25 jaar jubileum en 50 jaar jubileum prachtige decoratiesets samengesteld. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze geweldige pakketten! 

EEN ZILVER JUBILEUM

Na 25 jaar vol plezier, liefde en geluk is het tijd voor een feestje! Hoe kan dat beter dan met ons zilveren jubileum pakket! Dit pakket zit vol zilveren versiering om jullie feest zo mooi mogelijk aan te kleden. Versier de muren met verschillende ballonnen en slingers en decoreer het plafond met dwarrelende slingers en prachtige waaiers.

Naast versiering voor de ruimte hebben we ook versiering voor de hapjes! De set bevat verschillende soorten cake toppers om het eten zo leuk mogelijk aan te kleden.

Dit prachtige feest moet natuurlijk wel zo goed mogelijk vastgelegd worden. Creëer met ons zilveren gordijn een te gekke fotohoek voor de leukste foto’s met familie en vrienden! Decoreer de hoek met het getal 25 en verschillende ballonnen en slingers.

Op zoek naar meer zilveren decoratie? Bij Fissaly hebben we nog verschillende soorten zilveren ballonnen om de ruimte nét wat meer aan te kleden. Denk bijvoorbeeld aan onze zilveren chrome ballonnen of de zilver & wit confetti ballonnen.

EEN GOUD JUBILEUM

50 jaar getrouwd zijn is een bijzondere mijlpaal die gevierd moet worden. Versier de hele ruimte goud met ons gouden jubileum pakket! Dit pakket bestaat uit prachtige versiering in de kleuren goud en wit voor de perfecte uitstraling voor je feest. De set bevat genoeg ballonnen, slingers en folie ballonnen om de ruimte zo toepasselijk mogelijk te versieren! Daarnaast bevat de set ook verschillende waaiers, pompons en dwarrelende slingers.

TIP: Hang de ballonnen aan het plafond met onze lijmpuntjes. Dit bespaart je helium en de ballonnen blijven in de lucht!

Wil je graag de hapjes ook een gouden tintje geven? Versier ze dan met de bijbehorende cake toppers!

Om deze speciale dag vast te leggen op een leuke manier is het een idee om het gouden gordijn te gebruiken als decoratie in een fotohoek! Kleed het hoekje verder aan met leuke folie ballonnen en andere decoratiestukken.

Bereidt je feest uit met nog meer gouden decoratie! Bij Fissaly hebben wij genoeg gouden decoratie om je feest nog meer aan te kleden. Versier de ruimte met een van onze gouden lampionnen sets of ga voor meer opvulling met een van onze gouden ballonnen sets. Wil je gaan voor een onvergetelijk entree? Bekijk dan eens onze gouden ballonnenboog!

EXTRA VERSIERING VOOR EEN ONVERGETELIJK FEEST!

Het is altijd leuk om nog wat eigen originele ideeën toe te voegen aan je feest. Wij geven je een paar voorbeelden!

  1. Als je terugkijkt op al die jaren zijn er waarschijnlijk veel herinneringen die je koestert. Laat deze herinneringen zien aan je gasten door de ruimte te versieren met verschillende foto’s uit jullie verleden! Hang deze foto’s bijvoorbeeld aan ballonnen of aan dwarrelende slingers.
  2. Gebruik de cijfer folie ballonnen en plak deze vol met foto’s uit de oude doos!
  3. Maak met gouden of zilveren ballonnen het getal 25 of 50 zo groot als je maar wilt!

Het vieren van een huwelijksjubileum is een speciale gelegenheid en kan op vele manieren gevierd worden. Het is belangrijk om deze mijlpaal te vieren en te herdenken hoe ver jullie samen zijn gekomen. Met onze ideeën en tips moet het zeker goed komen op jullie speciale dag!

Volgende lezen

DUURZAAMHEID
MAGISCH KINDERFEEST

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.