Blogs
Moederdag

MOEDERDAG

MOEDERDAG

DE LEUKSTE VERSIERING VOOR MOEDERDAG!

Laat jij wel eens weten aan je moeder hoe lief je haar vindt? Gelukkig komt Moederdag er weer bijna aan wat je de perfecte kans geeft om je moeder wat extra liefde te geven! Laat op deze dag extra veel zien hoeveel je van je moeder houdt en hoeveel waardering je voor haar hebt. 

HOE IS MOEDERDAG ONTSTAAN?

We vieren elk jaar Moederdag, maar hoe is deze traditie eigenlijk ontstaan? De moderne versie van Moederdag werd in het begin van de 20e eeuw geïntroduceerd door Anna Jarvis. Anna was een Amerikaanse activist die in 1908 een dag organiseerde om haar moeder te eren en herinneren. Na wat enkele jaren werd Moederdag steeds populairder en werd het in 1914 een nationale feestdag in Amerika.

Vanuit de Verenigde Staten verspreidde Moederdag zich al snel over heel de wereld. De viering van de dag verschild per land, maar in de meeste landen wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. (Dit jaar dus op 12 mei.)

DE LEUKSTE VERSIERING VOOR MOEDERDAG!

Om je moeder op een leuke manier te verrassen hebben wij meerdere decoratie pakketten samengesteld. Ben je nog op zoek naar het meest geschikte pakket voor jouw moeder? Lees dan snel verder voor de leukste decoratiesets en versier tips!

LOVE YOU LOTS!

Laat je moeder zien dat je mega veel van haar houdt met de grote Love’ decoratie set. Deze set bevat meerdere hartvormige folieballonnen, confettiballonnen, slingers, waaiers en nog veel meer!

Ze zeggen wel eens: liefde gaat door de maag. Verras daarom je moeder dit jaar met een Moederdag lunch! Decoreer de tafel met de 1000 bijbehorende rozenblaadjes en versier de hapjes met de hartvormige cupcake toppers.

TIP: Wil je een extra leuk effect creëren met de rozenblaadjes? Plak dan een paar rozenblaadjes aan de muur of het plafond met de bijbehorende lijmpuntjes!

I LOVE YOU MOM!

Hou jij ook zo bereveel van je moeder? Dan is de “I love you” set met berenvormige folieballonnen precies iets voor jou! Deze set bevat naast genoeg hartvormige ballonnen ook de leukste folieballonnen die laten weten dat je van je moeder houdt. Daarnaast bevat deze set ook 1000 stuks aan rozenblaadjes om de ruimte nog liefdevoller te versieren.

TIP: Wil je nog wat extra liefde geven aan je moeder? Bekijk dan eens onze ‘I love you folieballonnen set. Met deze extra decoratie vul je de ruimte op met nog meer liefde. Hoe meer liefde, hoe meer vreugde!

2000 ROZENBLAADJES

Hoe leuk is het om je moeder te verrassen door de kamer te versieren met 2000 rozenblaadjes! Versier de tafels, stoelen en vazen met de rozenblaadjes voor een hartverwarmende sfeer.

WIST JE DAT: Onze rozenblaadjes herbruikbaar zijn? Je kan ze gemakkelijk weer verzamelen in het bijbehorende opbergzakje! Handig toch?

DE LEUKSTE CADEAUTJES VOOR MOEDERDAG

Wil je dit jaar iets anders geven dan een standaard bosje bloemen? Bekijk dan onze vijf leukste Moederdag cadeaus

  • Bloemen
  • Ontbijt op bed
  • Een heerlijke lekkernij
  • Zelfgemaakte cadeaus
  • Beauty producten
  • Kookboeken of kookcursus
  • Een dagje weg
  • Sieraden
  • Een boek

Hopelijk inspireren deze ideeën jou om een geweldig Moederdagcadeau te geven! 

Bedankt voor het lezen van onze Moederdag-blog! Laat je moeder zien hoeveel je van haar houdt met onze prachtige decoratie. En aan alle moeders: Een fijne Moederdag!

Volgende lezen

GESLAAGD
DIRTY THIRTY

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.