Blogs
Geslaagd

GESLAAGD

GESLAAGD

HOERA, GESLAAGD! TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Gefeliciteerd! jij of iemand in je buurt is geslaagd voor het eindexamen! Hoe vier je een eindexamenfeest? Lees het in deze blog. 

WANNEER IS HET CENTRAAL EINDEXAMEN?

De examens zijn dit jaar (2024) in de tweede helft van Mei! En wanneer weet je of je bent geslaagd? Dat is voor beroepsgerichte opleidingen op 5 juni en voor de meeste scholieren van VMBO, HAVO en VWO op woensdag 12 juni. Wij duimen alvast voor iedereen die dit jaar eindexamen doet/heeft gedaan.

GESLAAGDE DECORATIE

Kies voor het Geslaagd Feestpakket en je hebt gegarandeerd een geslaagd feest! Naast ons thema pakket hebben we ook een prachtig zwart-goud pakket om het perfecte feest te geven! Denk ook aan papieren lampionnen, photobooth props of ballonnen sets voor decoratie voor je feestje. 

ACTIVITEITEN DIE JE KUNT DOEN OP JE GESLAAGD-FEESTJE!

Wil jij een feest om nooit te vergeten organiseren voor jou vrienden, familie, klasgenoten of juist voor de geslaagde? Hieronder hebben we een zes leuke activiteiten voor een onvergetelijk geslaagd-feestje.

  • Karaoke – Stel een afspeellijst samen met de populairste nummers uit je schooltijd en moedig iedereen aan om mee te doen.
  • Outdoor-activiteiten – Als het weer het toelaat, organiseer buitenspellen zoals volleybal, badminton frisbee, waterballonnen gevecht of race op opblaas-dieren in het zwembad.
  • Quizavond – Stel leuke vragen over de schooltijd. Dit kan een leuke manier zijn om herinneringen op te halen en om te zien wie het meeste heeft onthouden.
  • Dansfeestje – Laat alle zorgen los en dan vol enthousiasme en trots de examenstress weg.
  • Filmavond – Vraag al je klasgenoten om filmpjes en foto’s door te sturen en maak een mooie of grappige compilatie van jullie schooltijd.
  • (18+) Biercantus – Deze leuke sociale activiteit met muziek, zang en een lekker drankje zorgt voor een levendige en feestelijke sfeer waar iedereen van kan genieten.

De eindexamens zitten er voor de meesten bijna op en het is tijd om de middelbare schoolperiode goed af te sluiten. Met deze decoratie tips ben je zeker voorbereidt om een knallend eindexamen feest te geven!

 

Volgende lezen

1E VERJAARDAG
MOEDERDAG

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.