Blogs
Verjaardag

SPECIALE LEEFTIJDEN

SPECIALE LEEFTIJDEN

Het perfecte feest voor alle speciale leeftijden!

Misschien word je 21, of misschien staat je dirty thirty voor de deur? Blijf scrollen om de beste feestideeën en decoraties voor elke speciale leeftijd te vinden.

Meisje 1 Jaar Verjaardag Feestpakket Roze & Goud

1 Jaar - De Eerste Verjaardag

De eerste verjaardag blijft een bijzondere dag voor de ouders en naasten van het kindje. Daarom moet er ook groots uitgepakt worden met de versiering. Met Fissaly hebben wij het perfecte feestpakketten voor deze dag. Onze 1-jaar sets zijn te verkrijgen in de kleuren blauw en roze en zitten bomvol verschillende folie ballonnen, slingers, waaiers, ballonnen en nog veel meer!

16 Jaar - Sweet Sixteen

De 16e verjaardag wordt ook wel Sweet Sixteen genoemd. Deze dag wordt vaak groots gevierd omdat je kind in een echte puberfase komt waarin ze van alles gaan ontdekken. Met onze prachtige rosé goud Sweet Sixteen set zit je helemaal goed voor een geslaagd feestje! Maak leuke foto’s met de bijbehorende Photobooth props en versier de ruimte met het ruime aanbod aan versiering.

18 Jaar - Volwassenheid Inluiden

Het 18e jaar is een grote mijlpaal. Vanaf dit moment is iemand officieel volwassen mag hij of zij dus ook veel meer dingen doen. Denk aan alcohol kopen en drinken, autorijden zonder toezicht, en nog veel meer! Bij deze leeftijd mag onze 18 jaar Rose Goud set zeker niet ontbreken. De set zit net zoals de Sweet Sixteen set vol met verschillende soorten decoratie voor een geslaagd feest!

TIP: Heb je een thema feest? Bekijk dan ons assortiment voor thema feesten!

21 Jaar – 21 diner

Vanaf je 21ste mag je internationaal heel wat meer dan als je 18 bent. In Amerika is de leeftijd 21 vooral heel belangrijk omdat je vanaf deze leeftijd mag drinken. Daarom geven veel jongvolwassene een 21 diner om dit te vieren. Ga voor onze 21-jaar set of kies een kleur/thema dat past bij jouw feest!

25 jaar – halve Abraham/Sarah

Hey, jij daar! Dat je een halve Abraham of Sarah bent betekent niet dat we je verjaardag maar voor de helft hoeven te vieren. We gaan er nog steeds voor de volle 100% voor en hebben een complete verjaardag set voor jou voorbereidt. De set bevat genoeg gouden en zwarte decoratie om de ruimte zo feestelijk mogelijk te versieren. De set is ook te verkrijgen in het rosé goud!

30 & 40 jaar – Beginnen met settelen

Voor veel mensen brengen de jaren dertig en veertig een nieuwe fase van volwassenheid met zich mee, met nieuwe uitdagingen en kansen. Vier je Dirty Thirty met onze 30-jaar leeftijd set en ga de veertiger jaren in met onze stijlvolle 40-jaar versiering. Beide pakketten bevatten genoeg attributen voor een knallend feest!

50 jaar – Abraham/Sarah

Vijftig kaarsjes op de taart, dat is niet zomaar een feestje; het is een mijlpaal! We hebben een nieuwe Abraham of Sarah in de familie en dat moet gevierd worden. Bij Fissaly doen we dit met de 50-jaar decoratieset vol goud-zwarte accenten. De sets bevatten de leukste attributen voor een fantastisch feest!

60, 70, 80, 90 jaar – De gouden jaren

Deze jaren markeren de gouden jaren in het leven van een persoon, een tijd van reflectie, waardering en viering. Fissaly's decoratiesets voor de 60e, 70e, 80e en 90e verjaardag zijn ontworpen om deze bijzondere leeftijden op een feestelijke en elegante manier te vieren. Alle vier de sets zijn in de kleuren goud-zwart en zitten vol met feestelijke slingers en ballonnen. Ook bevatten alle sets leuke Photobooth props voor de grappigste foto’s!

 

Het vieren van mijlpaalverjaardagen is een manier om het leven te eren en onze prestaties te vieren. Bij Fissaly begrijpen we hoe belangrijk deze dagen zijn, en we zijn er om ze nog specialer te maken met onze unieke decoratiesets. Dus of je nu je eerste verjaardag viert of je 90e, we zijn hier om je te helpen vieren in stijl.

Volgende lezen

GENDER REVEAL
KONINGSDAG

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.