BLOGS

LAAT JE INSPIREREN

SPECIALE LEEFTIJDEN
Verjaardag

SPECIALE LEEFTIJDEN

Het perfecte feest voor alle speciale leeftijden! Misschien word je 21, of misschien staat je dirty thirty voor de deur? Blijf scrollen om de beste feestideeën en decoraties voor elke speciale leef...

KinderfeestTOP 5 KINDERFEESTJES

TOP 5 KINDERFEESTJES

Top 5 leukste thema's voor een kinderfeest in 2024! De verjaardag van je kind komt er weer bijna aan en je weet niet wat voor thema je wil kiezen… Herkenbaar? Geen zorgen! Wij hebben hieronder een ...

VerjaardagDIRTY THIRTY

DIRTY THIRTY

Op weg naar dirty thirty! Ken je iemand die bijna dertig wordt of word je zelf bijna dertig? Dan is het tijd voor een feestje! We verlaten de jaren van jeugdigheid en chaos en stappen het volwassen...

Kinderfeest1E VERJAARDAG

1E VERJAARDAG

De tijd vliegt voorbij en de eerste verjaardag van je kind komt eraan! Deze dag wil je vieren met al je familie en vrienden. Hoe pak je deze verjaardag aan?

21 Dinner21 DINNER

21 DINNER

Maak je klaar om het dak eraf te blazen met een spectaculair 21 Dinner party! Waar begin je? Wij zijn hier om je te helpen met plannen van jouw perfecte 21 Dinner party.

Sweet 16SWEET 16

SWEET 16

Maak je klaar om het beste Sweet 16 feestje ooit te beleven! Een avond vol plezier, verrassingen en onvergetelijke herinneringen staat op het punt te beginnen.

KinderfeestSTOER FEESTJE

STOER FEESTJE

Ontdek de gevaarlijk leuke feestdecoraties van Fissaly voor tovenaars, monsters en piraten. Creëer een betoverende sfeer vol plezier en creativiteit met onze sets en activiteiten!

KinderfeestDIERENFEESTJE

DIERENFEESTJE

Ben je op zoek naar een thema voor een kinderfeestje dat zowel jongens als meisjes aanspreekt? Dan is een dierenfeestje perfect voor jouw kleine meid of jongen!

newsletter

WIL JE NIKS MISSEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en feest inspiratie.

KinderfeestMAGISCH KINDERFEEST

MAGISCH KINDERFEEST

Het verjaardagsfeest van je kindje komt er bijna aan en dit jaar gaan we voor iets magisch! Aan de hand van deze blog tover je binnen enkele seconden een lach op het gezicht van je kindje.