Blogs
Kinderfeest

1E VERJAARDAG

1E VERJAARDAG

De eerste verjaardag van je kindje!

Tijd voor een feestje want jullie kindje wordt alweer 1 jaar. Je kind is nu officieel geen baby meer maar een echte dreumes. Een heel nieuw tijdperk start voor jullie gezin en samen kijken jullie terug op het afgelopen jaar. Dit moet natuurlijk gevierd worden! In deze blog vertellen wij je alles van viersering tot aan handige tips voor de perfecte eerste verjaardag.

HOE BEREID JE DE VERJAARDAG VOOR?

Er komt een hoop kijken bij het regelen van de eerste verjaardag van je kind. Het is verstandig om rekening te houden met wat je kindje wel en niet aankan en wat voor jullie het fijnste aanvoelt.

 

Maak een gastenlijst
Maak voor jezelf een lijstje met wie jullie willen uitnodigen voor het feestje. Het is niet fijn voor je kind als het te druk wordt want daar kan je kind onrustig van worden. Kijk daarom goed wie jullie fijn vinden om erbij te hebben.

1e verjaardag

Datum en tijdstip
Het is fijn om duidelijk te hebben op welke dag en welk tijdstip de gasten welkom zijn. Het is daarbij ook verstandig om een begin- en eindtijd in te plannen. Verdeel je gastenlijst in groepen zodat je het niet te druk hebt en het is ook fijn voor jullie kind.    

1e verjaardag

Verstuur de uitnodigingen
Ontwerp een leuke uitnodiging met foto’s van jullie kind! Verstuur deze op tijd naar de gasten zodat iedereen aanwezig kan zijn op deze speciale dag.

1e verjaardag

Cadeautjes voor de jarige
Wil je liever geen dubbele cadeautjes? Maak dan zelf een lijstje met cadeautjes die jullie graag zouden willen hebben. Zo weten de gasten meteen waar ze jullie blij mee kunnen maken! Maak bijvoorbeeld een gedeelde notitie aan op je telefoon en deel dit bestand met al je gasten. Zo kunnen ze het cadeau afstrepen wat ze hebben gekocht en weet je zeker dat je geen dubbele cadeaus krijgt!

1e verjaardag

Laat iemand je helpen
Vraag een familielid of vriend(in) om te helpen tijdens deze drukke dag. Je wilt natuurlijk optimaal kunnen genieten van de verjaardag van je kind!

1e verjaardag

Huur een fotograaf in
Zorg voor prachtige foto’s met onvergetelijke herinneringen door iemand te vragen of in te huren die mooie foto’s kan maken. Zo weet je zeker dat alle belangrijke momenten vastgelegd zijn op beeld. Vergeet ook niet om momenten te filmen, dit is later leuk om terug te zien voor je kind.

1e verjaardag

De outfit
Je kindje wordt maar één keer 1 jaar en dat moet goed vastgelegd worden. Zorg daarom voor een stralende outfit voor de jarige!

1e verjaardag

Taart en snacks
Van al dat spelen en lachen zullen je gasten wel honger krijgen. Zorg daarom voor lekkere hapjes voor de ouders en de andere kinderen. Kinderen zijn vaak al tevreden met stukjes fruit of crackers. Zorg voor een lekker stukje gebak voor de volwassenen met wat borrelhapjes tussendoor.

1e verjaardag

De juiste versiering
Last but not least: de versiering! Wij bij Fissaly weten maar al te goed dat de juiste versiering erg belangrijk is voor een geslaagd feestje. Lees snel verder om meer te weten te komen over onze complete feestpakketten!

 

DE PERFECTE VERSIERING

Met Fissaly hebben we meerdere feestpakketten voor je kindje om er een onvergetelijk feest van te maken. Het makkelijkste van onze pakketten is dat ze helemaal compleet zijn zodat je alles in een keer in huis hebt!

Roze en blauwe verjaardag set

Pak de eerste verjaardag van je kindje groots aan met onze blauwe of roze feestpakketten! Deze pakketten bestaan uit ballonnen, slingers, folieballonnen, pompons en waaiers om de ruimte op-en-top te versieren! De set bevat naast leuke decoratie ook een verjaardag kroon voor de jarige job of jet. Vergeet niet de cakejes te versieren met de bijbehorende cupcake toppers!

TIP: Creëer een fotohoekje met onze versiering voor de mooiste foto’s van je kindje zijn of haar eerste verjaardag!

Gekleurde feestpakket

Kinderen van 1 jaar houden van kleur en worden hier heel blij van. Bekijk daarom ook eens ons gekleurde verjaardag pakket! Deze set bestaat uit ballonnen met alle kleuren van de regenboog. In deze set vind je verschillende waaiers, pompons, slingers en folieballonnen in iedere kleur.

Regenboog feestpakket

Naast de gekleurde set hebben we een prachtige regenboog set vol met verschillende folieballonnen. Deze set bevat ballonnen, slingers en unieke taarttoppers. Wil je graag groter uitpakken? Bekijk onze aparte regenboog ballonboog set. Alles voor een geslaagd feestje!

Meer thema feestjes!

Ben je naar iets anders op zoek? Met Fissaly hebben we genoeg feestpakketten om van jouw kindje zijn verjaardag een onvergetelijke dag te maken. Van zweven in de ruimte tot aan jagen in de jungle, met onze thema pakketten zit je altijd goed! Benieuwd naar ons gehele assortiment? Klik op de link!

CAKE SMASH

Heb je ooit gehoord van een cake smash? Tijdens een cake smash wordt een baby gefotografeerd terwijl je kindje een taart vernielt door te eten, ermee te gooien of zichzelf onder te smeren. Hoe meer geklieder en gelach, hoe leuker de foto’s!

Onze caketoppers kunnen niet ontbreken tijdens jouw cake smash! Met Fissaly hebben we meerdere taarttoppers om de taart prachtig te versieren. We hebben regenboog, rosé, gouden en eenhoorn taarttoppers. Onze eenhoorn set bestaat uit cup cake toppers en cup cake bakjes voor je feestje of als traktatie! Als kers op de taart bevat deze set een eenhoorn haarband voor de jarige.

Versier de fotostudio met onze prachtige decoratie en je foto’s zullen ongetwijfeld waanzinnig worden! Benieuwd naar het gehele assortiment? Klik op de link!

NOG EEN PAAR EXTRA TIPS VAN ONS!

Om de verjaardag zo aangenaam mogelijk te maken hebben we hier nog wat extra tips!

  1. Maak tijdsblokken waarin het bezoek welkom is.
  2. Vraag om hulp met het serveren van de drankjes en de hapjes.
  3. Maak geen uitzonderingen voor het slaapschema van je kindje.
  4. Houdt altijd rekening met wat voor jullie het fijnste is.
  5. Vergeet niet om foto’s te maken of te laten maken van deze speciale dag!

Dit was de blog voor de eerste verjaardag van je kindje. Met al deze tips ben je zeker voorbereidt op een onvergetelijke dag!

Volgende lezen

BRUILOFT
21 DINNER

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.