Blogs
Kinderfeest

TOP 5 KINDERFEESTJES

TOP 5 KINDERFEESTJES

Top 5 leukste thema's voor een kinderfeest in 2024!

De verjaardag van je kind komt er weer bijna aan en je weet niet wat voor thema je wil kiezen… Herkenbaar? Geen zorgen! Wij hebben hieronder een lijst met de top 5 leukste feest thema’s voor jouw kind samengesteld. Fissaly heeft voor elk thema een passend feestpakket. Het enige wat jij mag doen is zelf de slingers ophangen ;).

Dinosaurus & Jungle Verjaardag Feestpakket

5. Dino

Is jouw kind een fan van de T-rex, Triceratops en de Brontosaurus? Denk dan eens aan een dino feestje! Het is al enige tijd geleden dat deze wezens op aarde zijn uitgestorven, maar in een kind zijn fantasie zijn ze nog levensecht! Versier je huis met prachtige ballonnen, opblaasbare dino’s en jungle bladeren. In de Fissaly Dinosaurus Jungle set en de Dinosaurus Jungle decoratie set vind je verschillende attributen om jouw feestje te decoreren.

Naast de decoratie zijn de snacks ook erg belangrijk. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten uitsterven ;). Maak een schaal voor herbivoren en carnivoren. Vul de herbivoren schaal met allemaal groentes en fruit en vul de carnivoren schaal met verschillende worstjes en kaasblokjes. Daarnaast is het ook leuk om bakjes te vullen met druiven (dino eieren), een schaal te vullen met witte chocolade krakelingen (dino botten) en bakjes uit te delen met Bugles (dino tanden).

Om de kinderen bezig te houden is het ook leuk om verschillende activiteiten voor te bereiden. Ga op zoek naar dino eieren in de tuin, versier je eigen paleontoloog hoed of graaf fossielen op in de zandbak. Laat de kinderen zelf dino’s spelen door dino maskers aan te schaffen. Ook is het leuk om samen dino films te kijken zoals Jurassic Park of The Good Dinosaur. Have a dino-mite birthday!

Zeemeermin Verjaardag Feestpakket

4. Zeemeermin

Veel kinderen dromen ervan om te leven als een echte zeemeermin. Laat deze fantasie tot leven komen met een zeemeermin feestje! Decoreer je huis met schelpenslingers, opblaasbare zeemeerminnen en bijpassende ballonnenboog. Geen zin om alles bij elkaar te zoeken? Bekijk eens onze Zeemeermin verjaardag versiering set. In deze set zit niet alleen versiering maar ook Photobooth props, cupcake toppers en vellen plak tattoos!

Je wilt natuurlijk niet achter het net vissen met de verjaardag snacks. Daarom hebben wij het een en ander voor jou uitgezocht. Denk bijvoorbeeld aan groene zure staafjes als zeewier, croissant sandwiches in de vorm van een krab, bananen in de vorm van dolfijnen en watermeloen in de vorm van een zeester.

Met een zeemeermin feestje kan je alle kanten op qua activiteiten. Je kan ervoor kiezen om thuis activiteiten klaar te zetten zoals parel armbandjes of kettingen maken, vissen in een bak met water, slijm maken met heel veel glitters of het versieren van een zeemeermin cake. Thuis kunnen ze ook films kijken zoals De Kleine Zeemeermin. Maar het is ook leuk om de kinderen mee te nemen op pad. Bereid ze thuis voor en neem ze mee een dagje zwemmen. Sinds kort bieden ook veel zwembaden zeemeerminfeestjes aan waarbij de kinderen leren om te zwemmen als een echte zeemeermin. Dit belooft een vin-tastische dag te worden!

Jungle Wild Dieren Tropisch Verjaardag Feestpakket

3. Jungle

Kinderen houden ervan om op avontuur te gaan. Wat is dan beter dan een echt jungle feestje? Bouw je huis om tot de Amazone en ga samen op zoek naar alle jungle dieren die er te vinden zijn. Wij zijn helemaal fan van de Jungle thema party verjaardag versiering XXL set. Deze zit vol met allemaal verschillende ballonnen, opblaasbare dieren, jungle bladeren en nog veel meer! Dit belooft een gevaarlijk leuk feestje te worden!

Van al dat avonturieren krijg je wel trek. Daarom is het belangrijk dat je de kleine avonturiers goed te eten geeft. Maak een slangen stokbrood met allemaal verschillende dipjes, teken tijger gezichtjes op mandarijnen, bak apen cupcakes en creëer zebra aardbeien.

Met Fissaly hebben wij een paar activiteiten die niet mogen ontbreken voor de feestbeesten. Versier je eigen ranger hoed en ga op zoek naar de gekke dieren die verstopt zitten door het huis. Ook is het leuk foto’s te maken met dieren maskers. Zet een jungle film op zoals Jungle Book of The Lion King. Laat de kinderen rondrazen en neem ze mee naar een indoor speelhal. Het lijken wel wilde beesten!

Eenhoorn Feestpakket XL Roze, Goud & Wit

2. Eenhoorn

Op de tweede plek in onze top 5 hebben we het eenhoorn thema! Dit thema blijft het goed doen bij kinderen. Laat je kind stralen en versier het huis met prachtige roze en gouden ballonnen, regenbogen en HEEL VEEL eenhoorns! Bij Fissaly zijn wij ook fan van de eenhoorn en daarom hebben we meerdere feestpakketten voor jou samengesteld. Denk bijvoorbeeld aan de Grote Eenhoorn Decoratie set of de Mega eenhoorn set. Benieuwd naar de rest van ons eenhoorn-aanbod? Neem snel een kijkje op de website in de categorie 'Eenhoorn'!

Na zo’n lange dag zullen de kinderen wel honger hebben als een paard... of als een eenhoorn! Dan moeten er natuurlijk wel lekkere snacks op tafel staan. Denk hierbij aan gekleurde popcorn, suikerspin of fruitprikkertjes. Ook is het leuk om een eenhoorn taart te bakken met allemaal verschillende kleuren. Deze kan je mooi versieren met Gouden eenhoorn decoratie of Roze eenhoorn decoratie.

Laat de kinderen lekker rond razen en verzin meerdere activiteiten. Laat ze elkaar opmaken met glitters, maak eenhoorn knuffels of schilder je eigen eenhoorn. Ga je liever op pad? Neem ze dan mee naar een kinderboerderij of naar een manage.

Video Game Verjaardag Feestpakket Zwart & Blauw

1. Video game

Laat de virtuele wereld tot leven komen met een video game feestje! Het thema video game staat bij ons op nummer één! Tegenwoordig is de virtuele wereld niet meer weg te denken bij kinderen. Bijna ieder kind speelt wel eens video games en daarom gaan wij ook met deze trend mee! Denk bijvoorbeeld is aan Minecraft of Fortnite. Deze spellen zijn tegenwoordig bij kinderen niet meer weg te denken.

Fissaly heeft meerdere pakketten voor jou samengesteld zodat je genoeg keuze hebt. Video Game Blauw en Video Game Groen vallen onder de algemene pakketten. Naast deze pakketten hebben we ook nog een Pixel Video game pakket voor de liefhebbers van het spel Minecraft en een Happy Birthday Video Game pakket voor de liefhebbers van het spel Fortnite.

Bij een video game feest kan je alle kanten op met de snacks. Je kan het algemeen houden maar je kan het ook specialiseren per thema of per spel. Zo kan je ervoor kiezen om alles in het thema Minecraft te doen en snoepstaafjes in een zakje te doen dat lijkt op TNT. Of je kan voor het thema Fortnite kiezen en "medkits" maken van gepofte rijst of brownie bommen. Voor het thema video game is het leuk om selderij uit te delen als joysticks, cup cakes te bakken met de knopjes van PlayStation of Doritos chips als schild.

Voor dit feest hebben wij verschillende activiteiten gevonden die jouw feest een groot succes maken. Houd thuis een video game toernooi en kijk wie de beste is. Natuurlijk kan je ook bordspellen thuis spelen om te laten zien hoe wij dat vroeger deden ;). Daarnaast kan je de kinderen ook meenemen naar een arcade hall of bowlingbaan. The game is on!

 

Dit waren ze! De top 5 leukste thema’s om jouw kind een onvergetelijke verjaardag te geven. Fissaly heeft voor jou al vele verschillende pakketten klaar staan zodat je zelf niks meer bij elkaar hoeft te zoeken. Dit scheelt jou heel veel tijd. Daarnaast kan je veel van de decoratie ook nog eens hergebruiken. Hoe fantastisch is dat?! In deze blog geen passend thema voor jou kind? Neem dan snel een kijkje op onze site bij thema's want we hebben nog veeeeel meer feestpakketten klaar staan! Veel feest plezier!

Volgende lezen

WELKOM THUIS
GENDER REVEAL

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.