BLOGS

LAAT JE INSPIREREN

EK VOETBAL
EK Voetbal

EK VOETBAL

Haal de Nederlandse vlaggen maar uit de kast, want we gaan de oranje leeuwen weer aanmoedigen! Op 16 juni begint het EK in Duitsland. Op die dag wordt onze aftrap wedstrijd gespeeld tussen Nederlan...

KoningsdagKONINGSDAG

KONINGSDAG

Haal je oranje spullen uit de kast en pak groots uit op de verjaardag van onze koning. Koningsdag komt er weer aan en dat betekent overal oranje en rood-wit-blauw!

VerjaardagSPECIALE LEEFTIJDEN

SPECIALE LEEFTIJDEN

Het perfecte feest voor alle speciale leeftijden! Misschien word je 21, of misschien staat je dirty thirty voor de deur? Blijf scrollen om de beste feestideeën en decoraties voor elke speciale leef...

Gender RevealGENDER REVEAL

GENDER REVEAL

Hoe maak jij jouw gender reveal party compleet? Het is bijna zover! Nog heel even en dan weet iedereen wat het geslacht van jullie kindje gaat worden! Dit wordt een moment om nooit te vergeten. En ...

KinderfeestTOP 5 KINDERFEESTJES

TOP 5 KINDERFEESTJES

Top 5 leukste thema's voor een kinderfeest in 2024! De verjaardag van je kind komt er weer bijna aan en je weet niet wat voor thema je wil kiezen… Herkenbaar? Geen zorgen! Wij hebben hieronder een ...

Welkom ThuisWELKOM THUIS

WELKOM THUIS

Welkom Thuis Feest: Hoe je een Fantastisch Feest kunt Organiseren In deze blog delen we een roadmap om een onvergetelijk feest te organiseren voor je geliefden die eindelijk weer thuiskomen. We gev...

ZomerZOMERS FEEST

ZOMERS FEEST

De leukste decoratie voor je zomerfeest Welkom bij onze zomerfeest blog! Of je nu van plan bent om een sprankelend tuinfeest te organiseren of je huis om te toveren tot een zonnig paradijs, wij heb...

ChecklistPARTY CHECKLIST

PARTY CHECKLIST

De Fissaly party checklist Dit keer ben jij aan de beurt met het organiseren. Het enige probleem is: je weet niet waar je moet beginnen… Wanneer moet je de taart bestellen? En hoeveel tafels en sto...

newsletter

WIL JE NIKS MISSEN?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en feest inspiratie.

VerjaardagDIRTY THIRTY

DIRTY THIRTY

Op weg naar dirty thirty! Ken je iemand die bijna dertig wordt of word je zelf bijna dertig? Dan is het tijd voor een feestje! We verlaten de jaren van jeugdigheid en chaos en stappen het volwassen...

MoederdagMOEDERDAG

MOEDERDAG

Het is weer bijna Moederdag! Een dag waarop we onze moeders in het zonnetje zetten en laten zien hoeveel we van ze houden.

GeslaagdGESLAAGD

GESLAAGD

De examenstress is voorbij en er kan gefeest worden! Het behalen van je diploma moet je zeker niet aan je voorbij laten gaan.

Kinderfeest1E VERJAARDAG

1E VERJAARDAG

De tijd vliegt voorbij en de eerste verjaardag van je kind komt eraan! Deze dag wil je vieren met al je familie en vrienden. Hoe pak je deze verjaardag aan?

BruiloftBRUILOFT

BRUILOFT

Gefeliciteerd met jullie verloving! Het plannen van een bruiloft kan een opwindende maar ook overweldigende taak zijn, wij zijn hier om te helpen!

AfscheidAFSCHEIDSFEEST

AFSCHEIDSFEEST

Vier jij binnenkort een afscheidsfeestje maar ben je nog op zoek naar de juiste decoratie? Een afscheid is iets heel bijzonders wat zeker gevierd moet worden.

21 Dinner21 DINNER

21 DINNER

Maak je klaar om het dak eraf te blazen met een spectaculair 21 Dinner party! Waar begin je? Wij zijn hier om je te helpen met plannen van jouw perfecte 21 Dinner party.

DuurzaamheidDUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

We zijn op weg om een duurzamer merk te worden met veel herbruikbare producten, biologisch afbreekbare ballonnen en duurzame inkoop van onze verpakkingen en producten.

Sweet 16SWEET 16

SWEET 16

Maak je klaar om het beste Sweet 16 feestje ooit te beleven! Een avond vol plezier, verrassingen en onvergetelijke herinneringen staat op het punt te beginnen.

KinderfeestSTOER FEESTJE

STOER FEESTJE

Ontdek de gevaarlijk leuke feestdecoraties van Fissaly voor tovenaars, monsters en piraten. Creëer een betoverende sfeer vol plezier en creativiteit met onze sets en activiteiten!

KinderfeestDIERENFEESTJE

DIERENFEESTJE

Ben je op zoek naar een thema voor een kinderfeestje dat zowel jongens als meisjes aanspreekt? Dan is een dierenfeestje perfect voor jouw kleine meid of jongen!

BallonnenboogBALLONNENBOOG

BALLONNENBOOG

In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je zelf een adembenemende ballonnenboog kunt maken om indruk te maken op je gasten tijdens je volgende feestje.

BruiloftBRIDE TO BE

BRIDE TO BE

Het organiseren van een vrijgezellenfeest kan een hele klus zijn, maar het harde werk is het zeker waard! Het is een geweldige gelegenheid om de aanstaande bruid te eren.

KinderfeestMAGISCH KINDERFEEST

MAGISCH KINDERFEEST

Het verjaardagsfeest van je kindje komt er bijna aan en dit jaar gaan we voor iets magisch! Aan de hand van deze blog tover je binnen enkele seconden een lach op het gezicht van je kindje.

JUBILEUM

JUBILEUM

Een huwelijksjubileum is een bijzondere mijlpaal in een huwelijk. Een moment om terug te kijken op alle jaren en vooruit te kijken wat de toekomst jullie zal brengen.